Qui som?

25 ANYS D'ESCOLA, 10 ANYS DE BALONET

L'Associació de Pares Escola de Futbol de Sueca es va constituir el 20 de maig de 1998,  la temporada 2022-2023 complirem 25 anys gestionant el futbol base a la Ciutat de Sueca.

El 2012 encetarem una nova etapa amb la fundació del CF Promeses Sueca, on la temporada 2022-2023, vam celebrar el seu desé aniversari.

Durant la primera temporada van ser cent trenta jugadors i jugadores els que s'incorporaren a aquest nou club. Des d'aleshores l'escola no ha parat de créixer, i cada any hi ha més gent que crida: “Jo sóc del balonet!!”.

L'actual temporada el CF Promeses Sueca disposa també de secció de futbol femení.

Així, la temporada 2023-2024, el CF Promeses Sueca està integrat per vora  370 jugadors i jugadores.


La nostra senya d'identitat,  és que el primer equip del balonet es troba forma íntegrament per jugadors de Sueca i/o procedents de la nostra escola. Apostem pel futbol base i pel foment de l'esport entre els joves.

Els èxits del CF Promeses Sueca es basen en tindre a les seues files un cos tècnic en continua formació, disposant en la temporada on es compleixen 10 anys del balonet i 25 anys d'escola, dels següents serveis: Director esportiu, Coordinador d'entrenadors, Entrenadors titulats i entrenadors de recolzament, Entrenadors específics per a porters, Fisioterapeuta, renovació anual de material, una economia sanejada, organització del Torneig "Memorial Pascual Aparici", campus, ...


Gràcies a aquest treball, el CF Promeses Sueca s'ha convertit en una escola de futbol de referència al nostre territori, on es busca la formació integral dels jugadors i jugadores que la componen, inculcant i fomentant valors com cooperació, confiança, treball en equip, sacrifici, humilitat, esforç, passió, dedicació, constància, disciplina, honestedat, …


Esta repercussió es trasllada també a les xarxes socials, on la pàgina de Facebook del CF Promeses Sueca supera ja els 3500 seguidors i seguidores, i la d'Instagram els 1500 seguidors.


Cal agrair a les mares i pares dels jugadors i jugadores d'aquesta escola, l'esforç que realitzen cada setmana, i el suport rebut durant aquest primer lustre.


Traguem targeta roja a la violència en el futbol, i fomentem el joc net, el respecte a l'àrbitre i al rival, i lluitem contra el racisme i la intolerància.

A la grada, zero insults.


Per últim, vos emplacem a continuar construint una escola de futbol on el nostre objectiu principal es fomentar l'esport i els valors positius d'aquest entre els joves.


Seguim creixent amb el vostre suport.

Amunt Promeses Sueca!!!

#JoSócDelBalonet


Aquests són els principals èxits de l'entitat:


Any 2012: Premi a la millor escola de futbol base. Concedit per la Federació de Futbol de la C. Valenciana.


Temporada 2012-13: Ascens de l'equip cadet de segon a primera.


Temporada 2013-14: Ascens de l'equip amateur de segon regional a primera regional.


Temporada 2014-15: Ascens de l'equip juvenil de tercera a segona.


Temporada 2015-16: Ascens de l'equip cadet i de l'infantil a la Lliga Autonòmica. Ascens de l'equip juvenil de segon a primera.


Temporada 2016-17: Premi Escola Revelació. Concedit per la Federació de Futbol de la C. Valenciana.


Temporada 2019-20:  Ascens del primer equip a Regional Preferent


Temporada 2021-222on. Ascens del primer equip a Regional Preferent